Для звернень громадян: тел. (061) 787 45 51

image01
Міська електростанція
image01
Буд. Лєщинського
image01
Вулиця Соборна
image01
Земська лікарня
image01
Магазин «Комунар»
image01
Олександрівська земська управа
image01
Будинок по вул. К. Лібкнехта
image01
Готель «Росія»
image01
Будинок купця Тавоніуса
image01
Вул. Олександрівська
image01
Народний будинок
image01
Вокзал «Олександрівськ»
image01
Олександрівська в’язниця
image01
Водонапірна башта
image01
Покровська Соборна Церква

«Актуальні питання управління архівною справою та діловодством в зоні комплектування архівних установ»

09 жовтня 2012 року Державним архівом Запорізької області та Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій для працівників архівних відділів райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення та трудових архівів проведено тематичний короткостроковий семінар на тему: «Актуальні питання управління архівною справою та діловодством в зоні комплектування архівних установ». У заході взяли участь 34 архівіста.

 

Відкрили семінар директор Запорізького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Яновська Л.І. та директор Державного архіву Запорізької області Тедєєв О.С.

Перед слухачами виступили заступник директора Державного архіву Запорізької області Пилявська О.Л. з питанням про застосування інформаційних технологій в роботі архівних установ; начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Запорізької області Фурсенко Т.В., яка інформувала про організацію роботи з проведення експертизи цінності документів у зв’язку з прийняттям Закону України від 05.07.2012 № 5068-VI «Про внесення змін до Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи»; начальник відділу організації і координації архівної справи та з питань кадрової роботи Державного архіву Запорізької області Білець С.Т., яка розповіла про порядок передавання виборчої та іншої документації з виборів народних депутатів України 2012 року на зберігання до архівних установ та про практичні аспекти планування роботи архівних відділів райдержадміністрацій, міських рад та трудових архівів на 2013 рік та звітність за 2012 рік.

За результатами навчання працівники архівних відділів райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення та трудових архівів одержали відповідні сертифікати.