Для звернень громадян: тел. (061) 787 45 51

image01
Міська електростанція
image01
Буд. Лєщинського
image01
Вулиця Соборна
image01
Земська лікарня
image01
Магазин «Комунар»
image01
Олександрівська земська управа
image01
Будинок по вул. К. Лібкнехта
image01
Готель «Росія»
image01
Будинок купця Тавоніуса
image01
Вул. Олександрівська
image01
Народний будинок
image01
Вокзал «Олександрівськ»
image01
Олександрівська в’язниця
image01
Водонапірна башта
image01
Покровська Соборна Церква

Протокол переговорів з учасником

 

ПРОТОКОЛ

переговорів між Державним архівом Запорізької області та Управлінням Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області

 

27.02.2012 10-00,  м. Запоріжжя,  вул. Українська, 48,  каб. 2

Замовник: Державний архів Запорізької області.

Учасник: Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області.

На переговорах присутні:

від замовника – заступник директора Державного архіву Запорізької області, голова комітету з конкурсних торгів О.Л. Пилявська; начальник фінансово-господарчого відділу – головний бухгалтер, заступник голови комітету з конкурсних торгів Петренко І.І.

від учасника – заступник начальника Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області Єрохін С.В.

 

Порядок денний:

 

1. Розгляд питань щодо проведення закупівлі послуг з проведення розслідувань і забезпечення безпеки, послуг охоронців – організація двох цілодобових постів цивільної охорони Державної служби охорони на об’єктах Державного архіву Запорізької області в Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області.

 

СЛУХАЛИ:

1. Пилявську О.Л., голову комітету з конкурсних торгів Державного архіву Запорізької області.

Вона повідомила про необхідність закупівлі послуг з проведення розслідувань і забезпечення безпеки, послуг охоронців – організація двох цілодобових постів цивільної охорони Державної служби охорони на об’єктах Державного архіву Запорізької області в Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області. Дія попереднього договору з Управлінням ДСО закінчилася 31.12.2011.

Акцентувала увагу на тому, що враховуючи, що відносини між Державним архівом Запорізької області та Управлінням Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області виникли з 01.01.2012 й те, що архів забезпечує постійне зберігання, охорону документів Національного архівного фонду, які згідно із законодавством (Закон України «Про Національний архівний фонд та архівні установи») перебувають під охороною держави, строк надання послуг визначено таким: січень 2012 року – грудень 2012 року. А процедура закупівлі послуг розпочинається після затвердження постійного кошторису на 2012 рік.

Комітетом з конкурсних торгів Державного архіву Запорізької області було вирішено застосувати процедуру закупівлі послуг в одного учасника (протокол від 27.02.2012 № 6) – Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області у зв’язку з тим, що постановою Кабінету Міністрів України від 10.08.93 № 615 «Про заходи щодо вдосконалення охорони об’єктів державної та інших форм власності» передбачено, що Державні архіві та їхні сховища підлягають обов’язковій охороні підрозділами Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ. Від УДСО при ГУМВС України в Запорізькій області.

Від УДСО при ГУМВС України в Запорізькій області 27.02.2012 надійшла пропозиція щодо участі у переговорах для проведення процедури закупівлі охоронних послуг у одного учасника та наданий пакет відповідних документів, включаючи інформацію про відповідність цієї установи кваліфікаційним вимогам відповідно до статті 16 Закону України від 01.06.2010 № 2289–VІ.

У вищевказаних документах було вказано ціну пропозиції для організації двох цілодобових постів цивільної охорони Державної служби охорони на об’єктах Державного архіву Запорізької області від УДСО становить 409334,00 грн. (чотириста дев’ять тисяч триста тридцять чотири гривни 00 коп.) з ПДВ. А річним планом закупівель на 2012 рік  передбачено, що очікувана вартість цього предмета закупівлі становить 409335, 00 грн. (чотириста дев’ять тисяч триста тридцять п’ять гривень) з ПДВ.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Єрохін С.В. заступник начальника Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області.

Підтвердив інформацію про те, що відносини між Державним архівом Запорізької області та Управлінням Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області виникли з 01.01.2012 та про те, що цінова пропозиція для організації двох цілодобових постів цивільної охорони Державної служби охорони на об’єктах Державного архіву Запорізької області з 01.01.2012 по 31.12.2012 від УДСО становить 409334,00 грн. (чотириста дев’ять тисяч триста тридцять чотири гривни 00 коп.) з ПДВ.

 

СХВАЛИЛИ:

1. Погодити суму послуг з проведення розслідувань і забезпечення безпеки, послуг охоронців для організації двох цілодобових постів цивільної охорони Державної служби охорони (Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Запорізькій області) на об’єктах Державного архіву Запорізької області з 01.01.2012 по 31.12.2012 – 409334,00 грн. (чотириста дев’ять тисяч триста тридцять чотири гривни 00 коп.) з ПДВ.

2. Договір про закупівлю за результатами процедури закупівлі в одного учасника укласти з урахуванням особливостей, визначених Законом України від 01.06.10 № 2289-VI «Про здійснення державних закупівель».

3. Цей протокол скласти та підписати у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, з яких один примірник знаходиться у Замовника, а другий – в Учасника.

 

Від Замовника:

 

Голова комітету з конкурсних торгів,

заступник директора Державного

архіву Запорізької області О.Л. Пилявська

 

Начальник фінансово-господарчого

відділу – головний бухгалтер, заступник

голови комітету з конкурсних торгів

Державного архіву Запорізької області І.І. Петренко

 

Від Учасника:

 

Заступник начальника Управління

Державної служби охорони при

ГУМВС України в Запорізькій області С.В. Єрохін